Nils Ahlgren AB är en av få leverantörer i Sverige som kan ge en heltäckande lösning av områdesskydd till industrier och övriga anläggningar. Vi servar såväl stora som små kunder och hos oss kan du beställa allt från en enstaka vägbom till ett komplett system för områdesskydd med hög säkerhet. Nils Ahlgren är också en leverantör inom byggmaterial och är tredjepartscertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Följ vår resa!

FÖRETAGET

Nils Ahlgren AB har heltäckande lösningar för områdesskydd och har en lång erfarenhet om branshen. Vi levererar allt från temporära byggstängsel till industristängsel med bommar/grindar för en hög säkerhet och en trygg arbetsplats.

Vi är även leverantörer av infästning, så som skruv, bult, plugg mm. Vi har en lång erfarenhet och är leverantörer till några av Sveriges största bygghandelskedjor.

Vi har ett brett heltäckande sortiment och har kompletta lösningar för alla typer av projekt. Vi erbjuder bland annat: stängsel, grindar, bommar, kompletta områdesskydd, passerkontroller, montage och installation, underhåll och service, spik, byggbeslag, skruv, bult och infästningar, järntråd, hinkar, kärror, verktyg, med mera.

Vi har i över 85 år sålt och arbetat med järnvaror. Så som stängsel, spik och skruv. Därför har vi en unik erfarenhet inom områdesskydd och bygghandel.

smide.png

PROJEKT

Vi hjälper dig att färdigställa dina projekt och har kompletta lösningar för områdesskydd, montage och underhåll. Vi har garantier och alltid snabb leverans. Våra säljare har alltid en lösning för just ditt projekt för att det ska bli så bra som möjligt.

dsc_0293-scaled.jpg

LAGER

Vi har ett stort lager med ett brett sortiment i Jordbro, Stockholm. Tack vare det stora lagret kan vi lagerhålla stora volymer av ett brett sortiment utav artiklar och på så sätt erbjuda våra kunder snabba leveranser. Beställ ditt stängsel och hämta det redan idag.

monter5.png

ERFARENHET

Nils Ahlgren AB grundades 1934 och har sedan dess bearbetat järnvaror. Vi har en lång erfarenhet av både områdesskydd och bygghandel och har stora kunder så som Bolist, PEAB och Skanska.

OM OSS

T-Bite Pro

År 2019 lanserade vi ett nytt varumärke,  ”T-Bite Pro”. T-Bite Pro är ett skruvsortiment för proffsanvändare.

skyllbergslogga_skugga.png

Skyllbergs Bruks AB

Nils Ahlgren AB ägs av Skyllbergs Bruks AB som också är en av vår största och äldsta leverantör av infästningar. Företaget har bearbetat järn sedan 1346.

Skyllbergs Bruks har utöver sin industrianläggning ett flertal traditionella bruksverksamheter som Jord och Skogsbruk, Elkraftproduktion och Bostäder. Bruket äger också en annan av våra leverantörer, Degerfors Förzinknings AB – Defab.

En hållbar framtid

Nils Ahlgren AB skall arbeta för att minska sin miljöpåverkan och förebygga föroreningar så långt det är möjligt inom ramen för tillgänglig teknik och ekonomisk förmåga.

Detta gör vi genom att systematiskt identifiera de miljöaspekter som vi kan påverka, sätta upp förbättringsmål för dessa och kontinuerligt följa upp utfallet av vårt förbättringsarbete.

VÅR HISTORIA

 • Nils Ahlgren AB

  1934

  Nils Ahlgren AB grundas och köper kontorslokaler på Skeppsbron i Stockholm stad.

  Järnvaror har sedan dess funnits i vårt sortiment. I stiftelseurkunden från 10 januari 1934 står att läsa att ”Bolagets verksamhet skall hava till föremål att idka agentur och handelsrörelse”. Citatet är fortfarande aktuellt även om viktiga förändringar inträffat under resans gång.

 • SKYLLBERGS BRUKS AB

  1982

  Spiktillverkaren Skyllbergs Bruk var sedan länge leverantör till Nils Ahlgren. I och med köpet stärktes relationen ytterligare.  Där med går Nils Ahlgrens in i Skyllbergs koncern med systerbolaget DEFAB.

  Samma år så öppnades en filial i Norrköping. Då var vår geografiska marknad koncentrerad till Stockholmsområdet och Östergötland.

 • NILS AHLGREN AB FLYTTAR

  1993

  Efter 59 år i Gamla Stan så köper Nils Ahlgren  nya lokaler i Jordbro industriområde på Rörvägen 16 för att få ett större lager och ett kontor som ligger i anslutning till lagret.

  Nils Ahlgren hade haft kontor på Skeppsbron i Stockholm från starten 1934 till och med augusti 1993. Lagret fanns under denna tid på olika adresser i Stockholm: i Gamla Stan, i närheten av Östra Station, i Värtan och i Fisksjöäng på norra Djurgården.

  Alla kontor och lager slår samman och bosätter sig i Jordbro industriområde.

  Flytten till Jordbro gav oss möjlighet att utveckla vårt sortiment, och gav oss möjlighet till att lagerföra ett större utbud.

 • T-BITE PRO

  2019

  Nils Ahlgren introducerar deras nya varumärke "T-Bite PRO", ett skruvsortiment för proffsanvändaren.

 • NY STÄNGSELFILIAL

  2021

  Vi öppnar en ny stängselfilial hos vårat systerbolag DEFAB i Degerfors.

iso-vit-e1600262096657.png
safetrade-vit-e1600261996272.png

Nils Ahlgren AB

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X