Packstugan

Daglig verksamhet på Nils Ahlgren AB

Packstugan arbetar bland annat med att packa skruv/bult/muttrar och etikettera. Gruppen är en viktig förutsättning för att vi på Nils Ahlgren ska ge våra kunder det dom efterfrågar i tid. Gruppen bidrar med en positiv attityd och en bra arbetsmiljö.

Daglig verksamhet erbjuder arbetsuppgifter till personer som har funktionsnedsättningar. Målet med verksamheten är att ge personer som inte står till arbetsmarknadens förfogande eller utbildar sig, en meningsfull sysselsättning.

 

Mål och inriktning

 
På Nils Ahlgrens packstation strävar vi efter att alla ska känna sig välkomna och känna trivsel och arbetsglädje. Vi vill att alla ska utvecklas och få nya eller utökade arbetsuppgifter för att få ta ett eget ansvar och känna sig delaktiga.

Inflytande

 
Vi lägger ett stort värde på Packstugan. Alla på packstugan har en stor roll i företaget och bidrar med mycket.

Övrigt

 
Packstugan startade hos oss 2014 och har sedan dess bara blivit större och större. 2019 så byggde vi ut lokalen, vilket har skapat fler arbetstillfällen. Idag har drygt 20 personer sin sysselsättning hos oss. I samband av utbyggnationen så har vi också renoverat köket för att få plats med fler personer. 2019 fick Nils Ahlgren även ”Tillgänglighetspriset” tilldelat av Haninge kommun.

 

Länk till Haninge Kommun

Vi som jobbar på Packstugan berättar

-Här finns det alltid arbete och det är skönt att inte vara sysslolös.

-Just nu är jag ansvarig för städmaskin och det känns ansvarsfullt och spännande.

-För oss är det viktigt att brukarna blir inkluderade i vår personalgrupp. Vår personalgrupp bidrar till brukarnas utveckling och brukarna till en förstående miljö. /Leif Lindgren, Logistikchef

– Nya arbetsuppgifter hela tiden.

– Vi har fin gemenskap och vi hjälper varandra.

– Omväxlande jobb med möjlighet till utveckling.

– Det är på riktigt.

– Vi har kul på jobbet.

Tillgänglighetspriset 2019

”Nils Ahlgren AB i Jordbro har sedan flera år ett samarbete med Haninge kommuns dagliga verksamhet och driver Packstugan där 12 personer med funktionsnedsättning har sin arbetsplats. Packstugan förpackar olika typer av fästelement samt tillbehör till staket. Ledning och personal på företaget har genom kreativitet och nyskapande gjort att de som arbetar på packstugan känner trivsel, arbetsglädje och delaktighet i företaget och upplever därigenom en ökad tillgänglighet till samhället. Företaget ser ett stort värde i Packstugans verksamhet och kommer därför att utöka kapaciteten vilket skapar fler arbetstillfällen. Tillsammans har personalen på Nils Ahlgren AB och Packstugan utvecklat en arbetsmiljö som präglas av inkluderande och förståelse där personer utvecklas från sina egna förmågor.”
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X