Allt för bygghandeln

Nils Ahlgren omfattar fästelement som spik, skruv, plugg med flera infästningar, byggbeslag, kärror, stängsel med mera. Sortimentet är brett och rymmer ett flertal kända och efterfrågade varumärken. Vi levererar till såväl stora kedjor som till mindre handlare runt om i hela Sverige.

Kontakta oss!

Kontakta någon av våra kunniga säljare för att få hjälp med frågor eller en offert!

Kataloger

Alla våra kataloger finns digitalt. Där kan du se hela vårat sortiment!

SKRUV

Här hittar du skruv, bult, plugg och andra infästningar i olika typer av förpackningar. Det mesta är förpackat i våra egna miljövänliga plastaskar som är avpassade för vårt hyllsystem. Förpackningarna är mycket utrymmeseffektiva och ger en rationell hantering och valfrihet där du kan använda hyllorna som vanliga butikshyllor eller som ”bultbar”. Andra förekommande förpackningasalternativ är hink och SB-pack.

BYGGBESLAG

Vi har ett brett sortiment av byggbeslag för alla ändamål. Vi säljer byggbeslag, stolphållare, bergdubb, konsoler mm. Byggbeslagen har alla nödvändiga godkännanden.

SPIK

Vi säljer svensktillverkad kvalitetsspik från Skyllberg Industri AB i Närke. Sortimentet finns förpackat i hellådor, minilådor, mikrolådor, paket eller SB-pack.

NÄT

Här hittar du takfotsnät, sexkantsnät (kyckling/hönsnät), förrådsnät, puts/rotnät samt vilt- och fårstängsel.

TRÖSKELJÄRN

Används som tröskel till garageportar och andra portar. Gjuts in i plattan för att förstärka kanten på plattan. Tröskeljärnet gjuts fast med lutning utåt så det blir vattenavrinning.

TRÅD

Vi har ett täckande sortiment av olika tråd och bindöglor. Allt från trädgårdstråd och märklappar till bindöglor och glödgad järntråd.

SKOTTKÄRROR

Svensktillverkade skottkärror i högsta kvalité från Trönninge-kärran.

SB-PACK

SB-förpackningarna är enkla och praktiska för både kund och återförsäljare. Vi har ett stort samlat sortiment av SB-pack.

HINKAR

Vi har murbrukshink som måste tåla större belastning än en vanlig hink, den är därför tillverkad i tjockare plast, har ett starkare handtag samt en förstärkt botten för att kunna användas som blandningskärl.

ETT URVAL AV VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X