Smidesstaket

Komplett sortiment av bostadsstaket, inte bara för att skydda, utan även för att ge din fastighet ett imponerande utseende. Sortimentet av bostadsstaket är avsett för ett brett spektrum av fastigheter, från bostäder till historiska byggnader, offentliga byggnader och kontor.

Offertförfrågan
Kategorier: ,

Beskrivning

Smidesstaket för din fastighet

Komplett sortiment av smidesstaket – bostadsstaket, inte bara för att skydda, utan även för att ge din fastighet ett imponerande utseende. Sortimentet av bostadsstaket är avsett för ett brett spektrum av fastigheter, från bostäder till historiska byggnader, offentliga byggnader och kontor.

De finns i 34 olika modeller och med många olika toppar. Bostadsstaketet är uppdelat i Lyx, Stil och Classic. Classic har en klassisk utformning och är mest rak men har samtidigt många olika varianter. Stil är modern i ett stiligt utförande och är unik för varje karaktär. Lyx är den lyxigaste och elegantaste utav de tre. Rik design som passar både vid villa, historiska byggnader, kyrkor och kontor.

Grindar kan fås i samma utförande som staketet. Välj mellan skjutgrind och slaggrind, dubbla eller enkla. Smidesstaketet – bostadsstaketet finns i totalt 210 olika färger där standardfärgerna är: svart, varmförzinkad, mörkgrön och olivgrön.