Stängsel / Områdesskydd för alla ändamål

Vi har ett brett sortiment av områdesskydd och grindar för alla ändamål. Här finns klassiskt flätverksstängsel, områdesskydd med larm, grindar med och utan automatik, rotationsgrindar, vägbommar, smidesstaket, industristängsel m.m. Ingen kund är för liten eller för stor för oss. Vi har sålt stängsel i över 80 år och har en lång erfarenhet i branschen, vilket ger oss möjligheten att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi är även medlem i Sveriges Stängselentreprenörers Förening, SSEF och är tredjepartscertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Kontakta oss!

Kontakta någon av våra kunniga säljare för att få hjälp med frågor eller en offert!

Kataloger

Alla våra kataloger finns digitalt. Där kan du se hela vårat sortiment!

MOBILSTÄNGSEL

Vi har kompletta uppsättningar av flyttbara och flexibla stängsel för byggarbetsplatser, eller event osv. Vi har ett brett sortiment med bland annat byggstängsel, insynsskydd, kravallstaket, panelstängsel, transportställ, taggtråd och mycket mer.

INDUSTRISTÄNGSEL

Industristängsel är perfekt för dig som har lokaler eller företag som ligger i riskzoner för inbrott, skadegörelse, stöld, med mera, i t.ex. ett industriområden. Ett bra industristängsel kan hindra och motverka inbrottsförsök eller annan skadegörelse. Vi har ett brett sortiment av komplett områdesskydd och industristängsel, för att ge dina lokaler den säkerhet den behöver. Vi har även viltstängsel och fårstängsel.

VILLASTÄNGSEL

Vi har ett brett sortiment av stängsel och grindar för olika ändamål. Du hittar kompletta uppsättningar av stängsel för bostäder, dagis, verksamheter osv. Vi har lösningar som passar alla förutsättningar och ändamål. Vi har även förråd och hundgårdar. 

SMIDESSTÄNGSEL

Vi har gedigna smidesgrindar och staket i många kombinationer, inte bara för att skydda, utan även för att ge din fastighet ett imponerande utseende. Sortimentet av smidesstaket är avsett för ett brett spektrum av fastigheter, från bostäder till historiska byggnader, offentliga byggnader och kontor.

REFERENSBILDER

Här finner du referensbilder från våra projekt och vårat sortiment. Här kan du se hur våra stängsel/områdesskydd ser ut när de är färdigmonterade och även finna inspiration och hitta idéer till ditt projekt.
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X